Valori

Principalul nostru scop este sa fim un partener de incredere si competent pentru profesionisitii din industria constructiilor. Concentrandu-ne pe principalele noastre valori: Inovatie, Calitate, Expertiza tehnica si Sustenabilitate, ne straduim sa oferim un flux continuu de solutii inovatoare si de calitate. Ceresit sustine siguranta si calitatea profesionala, dar si protejarea resurselor naturale si imbunatatirea eficientei energetice.

Inovare

Ne bazam activitatile pe munca de cercetare si dezvoltare. Chimisti si ingineri cu experienta traduc cerintele pietei in produse personalizate care le fac profesionistilor din domeniu munca mai usoara si mai rapida. Tehnologiile noastre sunt protejate la nivel mondial de peste 8.000 de patente, cu alte 5.000 in curs de aprobare.

Calitate pentru Profesionisti

Ceresit indeplineste cerintele industriei de constructii si ale profesionistilor din toata lumea, stabilind totodata e cele mai inalte standarde in domeniu. Calitatea produselor Ceresit este verificata riguros, in stadiul de dezvoltare si productie, acest proces fiind optimizat in permanenta. Le oferim siguranta si calitate clientilor nostri si de aceea, Ceresit este brandul preferat de meseriasi.

Expertiza tehnica

Puterea Henkel consta in expertiza si cunostintele tehnice pe care le detinem. Aceste informatii le impartasim cu toti cei interesati, in cadrul programelor de training si pregatire profesionala.

Afla mai multe

Sustenabil 100%

Una dintre valorile noastre corporate este angajamentul de a fi lider in sustenabilitate. Obiectivul nostru principal este acela de a identifica noi solutii pentru o dezvoltare sustenabila, prin care sa eficientizam utilizare resurselor epuizabile ale planetei, in contextul cresterii economice. Pentru 2030 ne propunem sa obtinem mai mult, folosind mai putine resurse si sa ne triplam eficienta in urmatorii 20 de ani.